ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προώθηση μηνύματος (βοήθειας) για καλό σκοπό!

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
2.

Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

καλο ταξίδι ΦΙΛΕ.....

Σήμερα στις 4 η κηδεία του Γιάννη στον Ιερό Ναό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ.
 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Νεκρός 29χρονος…

Νεκρός βρέθηκε ο 29χρονος Ι.Π. το απόγευμα της Παρασκευής (18-11). Ο άτυχος νέος,ήταν μόνιμος κάτοικος των Γρεβενών και εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας οδού (στην περιοχή των 7 λάκκων)από πτώση ύψους 50μέτρων περίπου όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΥΑΓ:Διακοπή νερού την Τετάρτη 16/11/2011

 Η ΔΕΥΑΓ ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών επισκευής του δικτυού ύδρευσης (βλάβη σε κεντρικό αγωγό), την Τετάρτη 16/11/2011 από τις 8:00 π.μ. εώς και 15.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ύδρευσης στις περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής,
δηλαδή: Μέρας,Τσακάλια,Επτά λάκκοι την περιοχή νότια της οδού Κ.Ταλιαδούρη-όμορες οδούς και την περιοχή της 13ης Οκτωβρίου.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας. 
Εκ της ΔΕΥΑΓ

Σύλληψη 68χρονου για κλοπή και απάτη.

 -Συνελήφθη χτες 14/11/2011 από την ομάδα ΔΙΑΣ 68χρονος από την Κοζανη,που προσποιούνταν πρώην βουλευτή και φίλος γνωστού πρώην βουλευτή τον Γρεβενών μπήκε στο κοσμηματοπωλείο του Χρήστου Παρασκευαΐδη,όπου κατάφερε να αφαιρέσει από αυτό κοσμήματα (μέσα σε ειδική θήκη) συνολικής αξίας 6.000€, τα οποία και έβαλε σε έναν ντοσιέ που κρατούσε,όταν τον αντιλήφθηκαν μετά από έρευνες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκε σε διπλανή καφετέρια να κρύβεται μέσα στης γυναικείες τουαλέτες.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για περιπτώσεις κλοπών.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Γρεβενών για κλοπή και απάτη.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,αγαπητοί συμπολίτες,με αυτή την εισήγηση απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Γρεβενών,για να σας ενημερώσω ότι ο Δήμος μας,ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Δήμων,αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων,το οποίο καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο Δήμος Γρεβενών καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση,την πολιτική του Μνημονίου και στηρίζει-συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».
Παράλληλα,στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιδρούν και αντιστέκονται στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση,τα οποία πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους,τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως τους ανέργους,ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά.
Ήδη οι Έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν στο κράτος μια σειρά από εισφορές και τέλη (ΕΚΑΣ, έκτακτη εισφορά εισοδήματος, ειδικό τέλος ακινήτων κτλ.),αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις,μείωση του αφορολόγητου ορίου,νέο μισθολόγιο αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους,σας καλώ να αντισταθείτε σε αυτήν την εισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης,αρνούμενοι να καταβάλλετε το ειδικό τέλος ακινήτων.
Ο Δήμος Γρεβενών θα σταθεί δίπλα σας και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πληρωμή προς το κράτος του εν λόγω «χαρατσιού».
Το επόμενο διάστημα με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γρεβενών θα σας γνωστοποιήσει τον τρόπο και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν,για να παρέχει ο Δήμος τη νομική προστασία-βοήθεια κατά της επιβολής από την πολιτεία του τέλους ακινήτων».
Η εισήγηση του Δημάρχου έγινε δεκτή από το σώμα κατά πλειοψηφία,μειοψηφούσης  της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011 5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 5ος Αγ5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝώνας, 6 Νοεμβρίου 2011 - Γρεβενά

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011 5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 5ος Αγώνας, 6 Νοεμβρίου 2011 - Γρεβενά

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που σχεδίαζαν ληστεία στα ΕΛΤΑ Γρεβενών…


Δύο ύποπτοι ηλικίας 55 και 25 ετών αντίστοιχα συνέλαβε η αστυνομία Γρεβενών σήμερα έξω από το ΕΛΤΑ Γρεβενών. Σύμφωνα με πληροφορίες

Δύο Γρεβενιώτες Αθλητές του Μ.Ο.Γ. Πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2011.


clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis