ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Στο παρόν ιστολόγιο υπάρχουν προσβλητικές εκφράσεις για κολλημένους κάθε ηλικίας.
Επίσης το παρόν ΔΕΝ είναι "ενημερωτικό blog" αλλά σκέτο blog.
Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που είναι αναρτημενοι.
Δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων που γίνονται από τρίτους στα άρθρα του παρόντος.
Τα σχόλια δεν φιλτράρονται και ο καθείς μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,εκτός και αν αλλάξουμε γνώμη.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο στα ΓΡΕΒΕΝΑ υπάρχουνε γιατί δεν έχει τρένο

Καλος ηρθατε στα Γρεβενα

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

Επειδή οι λόγοι που ανάγκασαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ να αποχωρήσει από την Προεδρία της ομάδας , μετά την εντεταλμένη διαιτησία στον αγώνα ΠΥΡΣΟΥ – ΒΕΡΟΙΑΣ και μετά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα , βρίσκουν απόλυτα σύμφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ και επειδή οι καταγγελίες του γι αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απηχούν τις απόψεις όλων μας , το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ συνήλθε σήμερα στις 21-11-2009 και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ από το Πρωτάθλημα της Γ επαγγελματικής κατηγορίας.

ΓΡΕΒΕΝΑ 21-11-2009
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

"Σχετικά με τις συλλήψεις...

"Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο σχετικά με τις συλλήψεις στα Γρεβενά. Πραγματικά αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο. Πραγματική χούντα. Και έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Είναι αδιανόητο σ’ ένα γήπεδο 2000 θέσεων μιας πόλης όπως τα Γρεβενά και σε παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι να υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κοζάνη. Έγινε στο παιχνίδι με την Κοζάνη.
Πραγματικά ο διοικητής είναι σερίφης και την έχει δει ΚΑΛΑΧΑΝ. Πάει για ταξίαρχος και λέει αριστερά και δεξιά «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ». Έχει βαλθεί να ... κλείσει το σύνδεσμο των οργανωμένων κ.λ.π
Προκλητικός στο γήπεδο δεν θέλει να μιλήσει ούτε με το Νομάρχη ούτε με κανένα και φέρεται σας σερίφης σε χωριό του Τέξας.
Στο παιχνίδι λοιπόν με τη Βέροια έγινε το απίστευτο. Έγινε εξονυχιστικός έλεγχος μέχρι τις κάλτσες έβγαζαν από τον κόσμο για να δουν μήπως έχουν κάτι επικίνδυνο μαζί τους. Απαγόρεψαν τα τύμπανα ακόμα και τα χαρτάκια από την κερκίδα και γενικώς η στάση ιδιαίτερα προκλητική.
Μέχρι που έγινε σύρραξη στο παιχνίδι, μπήκαν κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο κυρίως άνθρωποι της διοίκησης εξοργισμένοι και τα έβαλαν με το διαιτητή. Από τους φιλάθλους κανένας. Ασφαλίτες σε όλο το γήπεδο έκοβαν φάτσες και μετά ξεχύθηκαν στις καφετέριες της πόλης και ρωτούσαν τα πιτσιρίκια: «Έβρισες;» όποιο απαντούσε φοβισμένα «ΝΑΙ» τον έδεναν. Έδεσαν πέντε παιδιά 16 χρονών οι τρεις με κατηγορία για εξύβριση και οι δύο για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.
Το τι έγινε στο αστυνομικό τμήμα δεν περιγράφεται. όλη η διοίκηση εκεί και ο νομάρχης. Φώναζαν συλλάβετε εμάς που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι τα παιδιά που έβριζαν. Ο σερίφης εκεί ατάραχος, έλεγε «Εγώ αποφασίζω, αύριο θα δέσουμε άλλους 15». Αν είναι δυνατόν. Ακούστε τι έλεγε ολόκληρος διοικητής."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Τα γνωρίζει αυτά ο κύριος Χρυσοχοίδης. Έμαθα πως ενημερώθηκε ο βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας και αύριο θα έχει ραντεβού με τον υπουργό προστασίας του πολίτη. όποιος μπάσος ασκεί βία σε πολίτη θα πηγαίνει σπίτι του είπε ο υπουργός να δω τι θα κάνει τώρα. Μήπως τον κινέζο ή όχι επειδή εμπλέκεται η πόλη του η Βέροια εκεί που εκλεγόταν μέχρι πρότινος;
Η μάνα του ενός απιδιού επιληπτική την έπιασε κρίση έξω από το τμήμα ο πατέρας του ενός παιδιού τυφλός και οι μπάτσοι το χαβά τους. Απίστευτα σκηνικά στην ΕΛΛΑΣ του 2009 όπου ο Χρυσοχοίδης λέει ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Σήμερα το πρωί ήρθε σήμα για σύλληψη άλλων δεκαπέντε ατόμων μεταξύ αυτών και αρκετών πιτσιρκάδων.
Όλη η πόλη είναι ανάστατη και κάποιοι έλεγαν χθες ότι όσα έγιναν το Δεκέμβριο στην Αθήνα θα γίνουν φέτος στα Γρεβενά. Ο υπουργός να τα ακούει αυτά. Ο υπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…
ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΞΥΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΣΕΡΙΦΗ ΤΩΡΑ!!! ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;;;

ΕΝΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

πηγη: http://troktiko.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η πολυετής θητεία μου ως παράγοντας του ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησα πιστά, με συνέπεια, πάθος αλλά και αφοσίωση στις προσωπικές μου αξίες από τις οποίες ουδέποτε παρέκκλινα, με έκανε να αντιπαρέρχομαι τις οποιεσδήποτε δυσχέρειες, τις χρόνιες ασθένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτό το έκανα για δύο λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με τις αντοχές μου, με τον εγωισμό ενός ανθρώπου που δεν τα παρατάει εύκολα, αλλά δίνει την προσωπική του μάχη για έναν ποιοτικό και ανθρώπινο αθλητισμό.
Ο δεύτερος αφορά την πίστη μου στις υγιείς δυνάμεις, ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες που αφιερώνουν το χρόνο και την ψυχή τους για ποδόσφαιρο με αρχές και ιδέες, πίστευα ειλικρινά στην επικράτηση του καλού έναντι του σάπιου.
Δυστυχώς σήμερα 18-11-2009 στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πυρσός – Βέροια και μετά την απαράδεκτη διαιτησία κάποιου κ.Φραγκάκη, αυτή η πίστη μου κλονίστηκε ανεπανόρθωτα. Δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο. Τα ανθρωπάκια που κινούνται στη σκιά, λυμαίνονται τον πολύπαθο αυτό χώρο και δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας και απαξίωσής του.
Για να μη διαταράξω λοιπόν με έντονο τρόπο την προσωπική μου υγεία και αηδιασμένος από όλο αυτό το αισχρό πανηγυράκι το οποίο καταγγέλω δημόσια, δηλώνω την παραίτησή μου από την προεδρία της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών και την αμετάκλητη απόφασή μου να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο το οποίο νομίζω ότι προσπάθησα με όλη μου την ψυχή να υπηρετήσω άδολα.
Γνωρίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα χαρούν με αυτή μου την απόφαση, να ξέρουν όμως ότι απλώς τους λυπάμαι.
Δηλώνω τέλος ότι στηρίζω την ομάδα μας με κάθε δύναμη και εύχομαι να πετύχει χωρίς την ενεργό παρουσία μου αυτό που δεν κατάφερα εγώ να προσφέρω στον υπέροχο Γρεβενιώτη φίλαθλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Αυλαία για το Νίκο Προύφα


Άδοξο τέλος επεφύλαξε η μοίρα για το Νίκο Προύφα, τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια "έσπασε" τα δεσμά της απομόνωσης του ερασιτεχνικού θεάτρου στο νομό Γρεβενών και το κατέστησε, μαζί με τους ανθρώπους που τον πίστεψαν, κτήμα όλων των Γρεβενιωτών, καθώς "όργωνε" στην κυριολεξία τα χωριά για να γνωρίσει και ο τελευταίος κάτοικος του νομού το θέατρο. Ο Νίκος Προύφας στα 46 του χρόνια βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2009, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα "φουσκωμένα" νερά του ποταμού Σούτσα, ανάμεσα στα χωριά Καρπερό και Τρικοκκιά, στο σημείο του τσιμεντο-στρωμένου οδοστρώματος.
Ο 46χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου στο Καρπερό, απ' όπου αναχώρησε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα για το χωριό του, μέσω της επαρχιακής οδού Καρπερού-Τρικοκκιάς. Δυστυχώς λόγω και του σκότους ο Νίκος Προύφα δεν αντιλήφτηκε ότι ο ποταμός Σούτσα είχε "φουσκώσει" και προσπάθησε να τον διασχίσει. Το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε απόσταση 200 μέτρων, ενώ παρέσυραν και τον ίδιο όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί απ' αυτό. Το πρωί της Κυριακής ο πατέρας του ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο σπίτι του, η οποία εντόπισε αρχικά το αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια και της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντοπίστηκε στα 500 μέτρα και το άψυχο σώμα του 46χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε για νεκροψία και νεκροτομή στο Mαμάτσιο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Το τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Νίκος Προύφας είχε μεταβεί στο Καρπερό για να κάνει τις αγορές για την ονομαστική γιορτή του γιού του, ενώ η σύζυγός του είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.
Ο πνιγμός του Νίκου Προύφα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία ξεσπά καθώς η γέφυρα της Σούτσας, που χρόνια ζητούν ήταν αφορμή να χαθεί ένας ακόμη συνάνθρωπός τους.
Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου αποτελεί θανάσιμη παγίδα για τους δεκάδες διερχόμενους οδηγούς, καθώς δεν υπάρχει γέφυρα, παρότι είναι ένας από τους πολυσύχναστους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχουν παρασυρθεί αρκετά αυτοκίνητα και έχουν κινδυνεύσει πολλοί συνάνθρωποι μας δεν έχει κατασκευαστεί η γέφυρα, που είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η κηδεία του Νικου Προύφα έγινε το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2009, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατάκαλη Γρεβενών

πηγη: http://www.grevenanews.gr/

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Σε αυτό το σημείο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου 46χρονου στο χωριό Κατάκαλι.


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή.....

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες και τον νομο μας.
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 45χρονος, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Γρεβενά.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

τροχαίο δυστύχημα

Τις προάλλες έγινε τροχαίο δυστύχημα λίγο ποιο πάνω από το ξενοδοχείο Αχίλλειο αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του έπεσε σε γκρεμό,περαστικοί οδηγεί βρήκαν νεαρό άτομο 27 - 30 χρόνον τραυματισμένο, κάλεσαν ασθενοφόρο όπου ήρθε μετά από 20 λεπτά στο οποιο οδηγός και συνοδηγός ήταν τύφλα στο μεθύσι,μετά από προσπάθεια τους να μεταφέρουν τον τραυματία τους ΕΠΕΣΕ από το φορείο,οι παρευρισκώμενοι οδηγοί κάλεσαν άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου ήρθε μέσα σε 5-10 λεπτά και μετέφεραν τον άτυχο νέο στο νοσοκομείο.
Οπου μάθαμε ότι την επομενη μέρα δυστυχώς δεν τα κατάφερε...εσωτερική αιμορραγία είπαν.

clocks Grevena

Copyright:anakatosouras

anakatosouras greveniotis